Düzce, Gebze Teknik ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa rektörlükleri için başvurular 19 Haziran’a kadar e-Devlet üzerinden alınacak.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümleri doğrultusunda Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa için rektör atama sürecini başlattı.
Adaylar başvurularını 05.06.2026 ile 19.06.2026 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar gerçekleştirebilecek. Müracaatlar yalnızca elektronik ortamda, e-Devlet kapısı üzerinden https://rektorbasvurulari.yok.gov.tr adresi aracılığıyla kabul edilecek olup, posta yoluyla yapılan başvurular işleme alınmayacak.
Başvuru bilgilerinin doğruluğundan adayların bizzat sorumlu olduğu süreçte, sistem üzerinde ‘Başvuru Tamamlandı’ ibaresinin görülmesi zorunludur. Adayların başvuru formunun dökümünü alması ve iletişim bilgilerini güncel tutması beklenmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0312 298 70 82 numaralı irtibat hattını kullanabilir.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap