Gebze’de düzenlenen ve 13 bin 500 öğrencinin katıldığı Yaz Okulları, Gebze Millet Bahçesi’nde düzenlenen törenle sona erdi.
Gebze Müftülüğü ve Gebze Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Yaz Okulları, Gebze Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı. Yaz dönemi süresince eğitim, kültür ve spor faaliyetlerini kapsayan programlara 13 bin 500 öğrenci katılım sağladı.
Kapanış törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Müftüsü İbrahim Hamarat katıldı. İstiklal Marşı’nın işaret diliyle okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, öğrenciler ilahi dinletisi ve mehter takımı gösterileri sundu.
Gebze İlçe Müftüsü İbrahim Hamarat, önümüzdeki yıllarda daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise gençlerin milli ve manevi değerlerle donatılmasının önemine vurgu yaptı. Kocaeli Vali Yardımcısı Salih Bıçak ve Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, emeği geçen kurumları ve öğrencileri tebrik ederek, elde edilen kazanımların eğitim hayatına katkı sağlamasını diledi.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap