Vali İlhami Aktaş, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Derneği’nin 27 Ekim 2026’da düzenleyeceği Aile Dostu İşletmeler Ödül Töreni’ne davet edildi.
Vali İlhami Aktaş, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Derneği Başkanı Sevim Aydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Aydın ve beraberindeki heyet, 27 Ekim 2026 Salı günü düzenlenecek olan Aile Dostu İşletmeler Ödül Töreni’ne Vali Aktaş’ı davet etti.
Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Aydın, törenin amacını ve önemini Aktaş’a aktardı. Vali Aktaş, nazik davetleri ve ziyaretleri dolayısıyla Dernek yönetimine teşekkürlerini iletti.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap