Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisi için davetiye dağıtımına kısıtlama getirdi. Taraftar talebinin yüksekliği bilet krizini tetikledi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 26 Nisan Pazar günü RAMS Park’ta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde davetiye dağıtımına kısıtlama getirdi. Yoğun taraftar talebi üzerine alınan bu karar, bilet konusunu gündemin üst sıralarına taşıdı.
Şampiyonluk yarışının kritik virajı olarak görülen derbi maçı için taraftarların bilet talebi zirveye ulaştı. Sınırlı sayıda koltuğun bulunması, kulüp yönetimini baskı altına alırken, bazı yöneticilerin taleplere yanıt veremediği belirtildi.
Kulüp kaynakları, yaşanan ilgiyi, “Çok az sayıda bilet satışa çıkacak. 100 bin kişilik stadımız olsa çok rahat dolardı. Elimizden bir şey gelmiyor. Kombinesi olanlar şanslı. Bu maçta herkes tribünde olmak istiyor ama sınırlı sayıda bilet satışa çıkarabileceğiz” şeklinde değerlendirdi.
Büyük heyecanla beklenen derbi için biletlerin henüz satışa sunulmadığı öğrenildi. Taraftarların gözü kulağının kulüpte olduğu bu süreçte, biletlerin en geç 24 Nisan’da satışa çıkması bekleniyor. Kombine sahibi taraftarlar, bu önemli karşılaşma için şimdiden avantaj elde etmiş durumda.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap