Vali İlhami Aktaş, Gebze Plastikçiler OSB yönetimini ziyaret ederek bölgedeki sanayi tesislerinde incelemelerde bulundu.
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 11 Ağustos 2026 tarihinde Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ziyaret ederek bölgedeki üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. Bölge müdürlüğünde gerçekleştirilen görüşmede, sanayi bölgesinin mevcut çalışmaları ve gelecek dönem yatırım planları hakkında detaylı sunum yapıldı.
Vali Aktaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bölgede faaliyet gösteren iki önemli sanayi kuruluşunu ziyaret etti. İlk durak olan Gemak Genel Soğutma Makinaları San. ve Tic. A.Ş. tesislerinde, ısıtma ve soğutma sistemlerine yönelik üretim süreçleri hakkında yetkililerden bilgi alındı.
Programın devamında otomotiv sektörü için plastik parça ve enjeksiyon ürünleri üreten Salman Mühendislik Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ziyaret edildi. Vali İlhami Aktaş, üretim bantlarını gezerek firmanın sektörel faaliyetleri hakkında gözlemlerde bulundu ve çalışanlara kolaylıklar diledi.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap