2008 yılında kaybolan Naciye A. dosyası yeniden açıldı. İzmir merkezli operasyonda cinayetle bağlantılı 7 kişi gözaltına alındı.
İzmir merkezli üç ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 2008 yılından bu yana kayıp olarak aranan Naciye A. cinayetiyle bağlantılı 7 şüpheli yakalandı. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, olayın planlı bir cinayet olduğu ortaya çıkarıldı.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği teknik ve fiziki takip sonucunda, şüphelilerin İzmir, İstanbul ve Aydın’da bulunduğu tespit edildi. Elde edilen delillerin ardından düğmeye basan emniyet güçleri, operasyonla şüphelileri gözaltına aldı.
Yapılan derinlemesine incelemeler, 12 Temmuz 2008 tarihinde Aydın’ın Koçarlı ilçesinde kaybolan Naciye A.’nın aynı yıl içerisinde İzmir’in Karabağlar ilçesinde öldürüldüğünü gösterdi. Şahsın cesedinin Torbalı ilçesine bırakıldığı değerlendirilirken, yürütülen soruşturma dosyası cinayet şüphesiyle genişletildi.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap