Darıca Belediyesi, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 100. yıl dönümünü Dudayev Sahili’nde düzenlenecek festivalle kutluyor.
Darıca Belediyesi, denizlerdeki egemenliğimizin simgesi olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 100. yıl dönümünü özel bir festivalle kutlamaya hazırlanıyor. Dudayev Sahili’nde düzenlenecek etkinlikler, 1 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00’de başlayacak.
Festival programında müzik dinletilerinin yanı sıra deniz üzerinde çeşitli etkinlikler yer alacak. Rana Yıldırım ve Ekibi sahne alarak katılımcılara konser verecek. Ayrıca gece boyunca Deniz Korteji, ışık gösterileri ve profesyonel Flyboard gösterisi izleyicilerle buluşacak.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Temmuz 1926 tarihinde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu’nun Türkiye’nin denizlerdeki bağımsızlığını tescil ettiğini vurguladı. Başkan Bıyık, tüm ilçe sakinlerini bu anlamlı yıl dönümü coşkusunu paylaşmak üzere Dudayev Kafe karşısında gerçekleştirilecek festivale davet etti.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap