Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gönül Ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin talep ve beklentilerini dinliyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe genelinde yürüttüğü “Gönül Ziyaretleri” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 17 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen buluşmalarda Bıyık, mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini doğrudan dinleyerek yerel hizmetlere ilişkin geri bildirimleri alıyor.
Belediye çalışmalarının yanı sıra günün farklı saatlerinde düzenlenen ziyaretler, esnaf buluşmalarından ev ziyaretlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Akşam saatlerinde yoğunlaşan programlar, vatandaşların günlük yaşamlarına dair görüşlerini belediye yönetimine iletmesine olanak tanıyor.
Belediyeciliği sadece hizmet üretimi olarak görmediklerini belirten Muzaffer Bıyık, vatandaşın taleplerini yerinde görmenin yönetim anlayışlarının temel bir parçası olduğunu vurguladı. Gençlerden emeklilere kadar toplumun her kesimiyle temas kuran Bıyık, Darıcalılarla iç içe olmaya ve mahalle ihtiyaçlarını bizzat yerinde incelemeye devam edeceklerini ifade etti.
Ajans Kocaeli, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’den güncel gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularına sunan dijital haber platformudur. Gündem, sağlık, teknoloji ve yaşam alanlarında güncel içerikler üretir.
Yorum Yap