
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent sakinlerine yönelik düzenlediği Anne Şehir’de Yaz Akşamları etkinliklerine Halay Gecesi ile start verdi. Anne Şehir Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış programında, KO-MEK Müzik Orkestrası sahne alarak vatandaşlara müzik dolu anlar yaşattı.
Aileler İçin Sosyal Etkinlik Alanı
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen etkinlikler, aile bireylerinin günlük streslerden uzaklaşarak kaliteli vakit geçirmesini hedefliyor. Program kapsamında müzik dinletilerinin yanı sıra çocuklar için özel oyun alanları ve Bubble Şov gibi eğlenceli aktiviteler sunuluyor.
Tematik Müzik Geceleri Sürecek
Etkinlik takvimi, yaz boyunca farklı müzik türlerini içeren özel gecelerle devam edecek. 18 Temmuz Cumartesi günü Pop Gecesi, 25 Temmuz Cumartesi günü Türk Halk Müziği Gecesi ve 31 Temmuz Cuma günü ise Pop-Anadolu Rock Gecesi gerçekleştirilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm kent halkını etkinliklere davet ediyor.







